Anmeldelser

Anmeldelser

Et udpluk af dejlige kommentarer fra vores tilfredse kunder. (Kilde: www.trustpilot.dk)

I den 7. himmel
Helt fantastisk oplevelse. Føler mig i den 7. himmel. Har lige købt dyne, puder, rullemadras og sengetøj, alt i ren silke. Har tænkt på at købe det i lang tid, havde prøvet at sove med en silkedyne en gang for længe siden, og det var dejligt. Er bare så lykkelig for at jeg gjorde det. Det bedste jeg har gjort for mig selv i rigtig lang tid. Det er en helt vidunderlig oplevelse. Føler mig som en dronning, og den vidunderlige fornemmelse at krybe ind under den kølige silke, som så hurtigt også giver en en skøn fantastisk varme og med den lethed.... kan altså ikke beskrives, skal opleves
Maibritt, Ebeltoft

God pris og kvalitet, hurtigt svar og hurtig levering
Jeg bestilte en silkedyne samt 2 puder om eftermiddagen, fredag d. 23 marts 2012. Mandag fik jeg en mail om at varerne var blevet afsendt samt et track and trace nummer. Da dette ikke gav nogen resultater skrev jeg til silkeland, som svarede indenfor få minutter, at det tager lidt tid for post danmark at oprette nummeret i deres system. Jeg er af den type som vægter hurtig respons meget højt. Tirsdag morgen kom varerne (havde bestilt med levering på arbejdspladsen). Nu har jeg lige prøvet den og den er bare super. Der er ingen der kan matche Silkeland på pris, service og kvalitet. Jeg synes virkelig jeg har fået meget for pengene. Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger og det fortjener de, for det var netop andres anbefalinger der fik mig til at vælge dem.
Dan Bakmand-MikalskiSkøn søvn i silken!
Min kæreste og jeg har fået fantastisk god vejledning og service fra Silkeland - der kan ikke sættes en finger på noget. Vi havde problemer med kulde/svedeture om natten, og nu er problemet faktisk udlignet, vi vågner ikke badet i sved og behøver heller ikke være pakket ind i nattøj fra top til tå for at holde varmen. Dynen med silkevår smyger sig let om kroppen, så man har lyst til at blive liggende i sengen længe. We love it! Vi kan kun anbefale både Silkeland og silkedynen. Tak for fantastisk god service :o)
Bettina

Silkedrømme
Du sku altså prøve det. Du tror det først når du selv har prøvet at vågne efter en nat hvor din krop har fået lov til at "trække" vejret uden en tung dyne, eller du vågner fordi du sveder/ fryser. Let som en fjer. men alligevel lægger den som om dig som om den er din bedste ven, du føler din dyne kan lide dig. Er det ikke alle pengene værd, og så koster den endda ikke en bondegård
Werner NielsenVarerne kom hurtigt, indenfor 2 dage.
Lækkert og forsvarligt pakket ind. Det er en super dejlig dyne som holder mig kold når det er varmt og omvendt varmer når det er koldt.
Stefan Cushion

Perfekt handel og skøn dyne.
Jeg er vild med dynen.
Lillian Nilsson


Thumbs UP!!!
Ubetinget god service, hurtig levering, aldeles rimelig pris... og et DEJLIGT produkt!
Er vild med vores nye dobbeltdyne ..MUMS!
Karin Schmidt

Mit bedste køb nogensinde.
Jeg eeeelsker min nye silkedyne :-) Den er så dejlig blød og lækker at ligge i og aldrig for varm eller for kold. Dynerne og sengebetrækket som jeg købte kom 2 dage efter bestilling. Lækkert pakket ind og lige til døren. Jeg fik god vejledning undervejs, så jeg kan varmt anbefale stedet.
Tina L. Rasmussen


Min varmeste anbefaling
Købte silkedyner efter anbefaling af min genbo som har en god erfaring med Silkeland.dk Lad mig sige det på den måde: dynerne er super gode, servicen er i top og jeg er glad. Silkeland får hermed min varmeste anbefaling.
Lea Bjerring Hansen

Silkeland - holder hvad de lover!
Vi fik anbefalet silkedyner igennem nogle venner som havde handlet med Silkeland, og tænkte at nu vil vi selv prøve det. Det har været fremragende! Dynerne er utrolig lækre, og levering og service er helt i top.
Søren Østerholm


Silkeland det rene luksus
Jeg fik til min fødselsdag et par silkedyner fra Silkeland. De er simpelthen så dejlige at ligge i. Jeg fik mellem tykkelsen, de passer så godt til mig. Kolde om sommeren og varme om vinteren. Har lige været på festival, ikke en nat frøs jeg takket være dynerne. Kan varmt anbefales
Jan Pedersen

God service, nemme at komme i kontakt med. Der var ingen problemer med at få byttet varene (bestilt i forkert str.)
Glad køber
Silkeland. Søvn på 1. Klasse
Var i starten lidt skepsis, men måtte allerede efter den første nats søvn i Dynerne overgive mig. Denne dyne giver rolig og behagelig søvn. Fantastisk at opleve en nat uden at dynen skal vendes hele tiden, fordi den bliver for varm. Jeg kan kun ønske for andre, at de også vil blive lykkelige ejere af dyner af silke.
Birgit Mortensen

Oversteg vores forventninger - god oplevelse
Vi købte to af Silkelands silkedyner, og ventede spændt på at prøve dem. Og vi må sige, at de fuldt ud levede op til vore forventninger - ja så godt, at vi efterfølgende købte to lette sommersilkedyner. Det er en fornøjelse at sove med disse produkter.
Lene KristensenHvordan? Silkeland!
Hele salgstalen holdt stik....min dyne og mig er blevet ét!
Mette Gautier

Seriøst firma - kan varmt anbefales
Jeg har købt silkedyner og silkebetræk hos Silkeland, som jeg er rigtig glad for. Produkterne er lækre og kommer i fin indpakning. Jeg fornemmer at servicen er i top.
Inge Mølgaard


Silkeland er drømmeland
Jeg er utrolig glad for min silkedyne, den giver mig velvære i form af varmeregulering , når jeg går ind i drømmeland. Produktet kan varmt anbefales min søvn er blevet mere konstant uden afbrydelser.Jeg føler mig mere udvilet.
Else Lauridsen

Den bedste dyne jeg har haft.
Når min silkedyne en dag skal skiftes, bliver det silke igen (så vil jeg håbe at Silkeland stadig eksisterer - eller nogen der laver samme høje kvalitet). Det er en utrolig rar fornemmelse og jeg glæder mig til at gå i seng. Jeg har købt mit silkedynebetræk andetsteds, da jeg foretrækker farver. Så jeg er nødt til at sy tryklåse i dynebetrækket for at låse løkkerne, som sidder på dynen fast, så dynen ikke rutcher rundt inde i betrækket. (jeg ved ikke om der i Silkelands betræk er noget, der kan forhindre det).
Suzanne Nielsen


Dejlige dyner, tusind gange bedre at ligge med end dun.
Rodegris

Det har været en perfekt oplevelse, af både produkt og service, levering.
Thor Sch.


Fin kundebehandling- fin Dyne.
Min silkedyne er ganske simpelt det bedste, jeg nogensinde har haft. Den falder selv helt til og holder en meget behagelig temperatur.-Herligt.
Finn Rørbech

Rigtig dejlig dyne
Dynerne kom hurtigt og var købt til en fornuftig pris. Vi er rigtig glade for dem, kun i meget koldt eller meget varmt vejr er de enten for kolde eller varme.
Birgit B Albrechtsen


Lækre dyner, Super Service
Fik mine dyner hurtigt og uden bøvl. Rigtig lækre dyner - en drøm at sove under
Michael Clausen

Prima!
Indtil nu har jeg kun kendt til de silkedyner, som venner og bekendte bragte hjem via ferier i Kina. Meget dyre og ret lækre. Desværre har nogle af dem dog oplevet, at dynerne har "klumpet" efter kort tid. Dynerne jeg fik fra Silkeland er, meget tydeligt, af en langt bedre kvalitet end jeg før har set. Jeg fik desuden en fin personlig service, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål og råd om valget af mine dyner. De blev leveret til tiden og var helt af den lovede standard. Jeg har varmt anbefalet Silkeland til familie og venner!
Mari-Ann Jürs