Kundeservice 43 58 44 94

Din indkøbskurv er tom.Dobbelt silkedyne med bomuldsvår

TILBUD
Confidence in Textiles

Hvad siger Silkelands kunder om dette produkt?

Thumbs UP!!!

Ubetinget god service, hurtig levering, aldeles rimelig pris... og et DEJLIGT produkt! Er vild med vores nye dobbeltdyne ..MUMS!

Karin S., Sønderborg

Se flere anmeldelser →

Dobbelt silkedyne med bomuldsvår

Pris: 2.199 DKK

Specialpris: 1.599 DKK

* Påkrævede felter

Dobbeltdyne med Mulberry silkefyld og lækkert bomuldsvår

Denne dobbeltdyne er et godt valg hvis I er to der ønsker at sove i silke. Dynen er fyldt med 370 g silke per m2 og fås i to længder, 200x200 cm samt 200x220 cm. Silken er syet ind i et lækkert bomuldsvår og hele dynen er naturligvis Øko-Tex certifieret ligesom alle andre produkter på Silkeland.dk.

Den smyger sig lækkert om kroppen og føles lun helt fra starten. Læs mere om Mulberry silken her.

 

Vedligeholdelse

Normalt anbefaler vi at man hænger dynen ud på tørresnoren et par gange om året, dog ikke i direkte solskin. Hvis uheldet er ude kan du også vaske dynen på 30° skåneprogram og efterfølgende lade den hænge til tørre.

Egenskaber ved silkedyner

Silkedyner er meget temperaturregulerende og føles derfor svale om sommeren og varme om vinteren. Du vil aldrig mere opleve at skulle varme dynen op en kold efterårsdag – en silkedyne føles varm fra starten. På grund af silkens lethed vil du opleve at en silkedyne smyger sig om kroppen og giver dig en utrolig velvære og følelse af luksus.

Dit sovemiljø vil også ændre sig da husstøvsmider lever meget dårligt i silketekstiler. Derfor vil allergikere ofte vælge silkedyner frem for traditionelle dundyner.

Sammenligning med andre silkedyner

Silkeland har valgt udelukkende at forhandle silkedyner med 100 % naturlig langfibret Mulberry silke. Vi har i vores dyner valgt at have 370 g silke per m2 og vores producent er Øko-Tex certificeret hvilket sikrer at du som forbruger får et produkt der er produceret på en forsvarlig og anstændig måde. Så når du sammenligner priser på silkedyner fra andre forhandlere skal du huske at tage dette med i betragtning. Kvaliteten kan svinge og ansvarligheden variere!

Hvad siger Silkelands kunder om dette produkt?

Thumbs UP!!!

Ubetinget god service, hurtig levering, aldeles rimelig pris... og et DEJLIGT produkt! Er vild med vores nye dobbeltdyne ..MUMS!

Karin S., Sønderborg

Se flere anmeldelser →

DIN TRYGHED HOS SILKELAND.DK
  • Fri levering alle dage
  • Gratis returret
  • Sikker krypteret betaling
  • e-mærke godkendt
  • Ingen gebyrer på kreditkort
  • Topscorer på Trustpilot
E-MÆRKE GODKENDT
Silkeland.dk certificeret af e-mærket siden 2013. Se certificatet her