Min kurv
SILKESENGETØJ

Dobbelt silkelagen (champagne)

Fra 1.399 kr

Smukt håndsyet og lækkert silkelagen

Dette håndsyede silkelagen er vævet af langfibret Mulberry silke. Lagnet måler 230x250 cm, vejer 450 g og er et stort vævet stykke silke. Du vil omgående fornemme den eksklusive kvalitet og det store håndværk der ligger i fremstillingen af dette lagen.

Varen er på lager. Levering 1-2 dage
Hurtig levering

Hurtig og gratis levering

Vi leverer gratis til hele landet.

Chat

Kundeservice, hver dag 9-16

Kontakt os på mail eller telefon, vi er klar.

Fuld

Fuld returret på alle varer

Vi tilbyder gratis retur på varer.

Vedligeholdelse

Silke må ikke vaskes i vand der er for varmt da det kan få indflydelse på silkens overflade og farve. Vil man være på den sikre side er det bedst at vaske det i koldt vand med et vaskemiddel uden enzymer som eksempelvis Tenestar. Hvis du følger dette råd vil dette silkelagen aldrig miste faconen eller falme og du vil aldrig miste den luksusoplevelse det er at sove med silkelinned.

Produktegenskaber

- Dobbelt silkelagen (champagne)
  • Vægt
  • 450 g
  • Vask
  • Tåler skånvask
  • Størrelse
  • Dobbelt
  • Materiale
  • Mulberry silke

En silkedyne er en dyne hvor det traditionelle indhold af dun er erstattet af silke. Våret eller hylsteret omkring silken kan være lavet bomuld eller silke.

Silken der benyttes i vores silkedyner samt silkepuder er udelukkende naturlig langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke kokoner der spindes af silkelarven Mombyx Mori. Der skal ca 5000 kokoner til at lave blot en enkelt af de dyner vi sælger.

En silkedyne er god hvis du lider af allergi, fantastisk temperaturregulerende og giver en behagelig fornemmelse af luksus og velvære.

Da silkedyner har en utrolig temperaturregulerende evne, anbefaler vi langt de fleste at vælge vores dyner som indeholder 370 gr. silke per kvadratmeter, hvilket svarer totalt til 1036-1140 gr.
silkefyld i dynen afhængig om længde er 200 cm. eller 220 cm.
Denne dyne vil holde dig varm og behagelig hele efteråret og gennem vinteren, og med mindre at du er meget varm, vil den også være fin til sommerbrug.

Vores sommerdyner er velegnet til dem som døjer meget med varmen og giver optimal komfort i de varme sommernætter.
Sommerdynen er let nok til at modvirke ophedning, men samtidig tyk nok til at sikre at du ikke småfryser på en køligere sommernat.
Dynen indeholder 190 gr. silke per kvadratmeter, hvilket svarer til knap 600 gr. silkefyld

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke særlig svært at passe og rense silkedyner. Se mere om rensning af silkedyner på siden "Sådan plejer du silke produkter".

Silkelinned består typisk af 16mm eller 19mm - mm står for momme og angiver hvor mange tråde der benyttes i vævningen. De lagner og linned du finder her i butikken er syet af 19mm silke da dette giver dig et bedre og mere holdbart produkt der vil holde mange år frem. Ud over dette er selve silkens kvalitet naturligvis også meget afgørende. Vi benytter udelukkende langfibret Mulberry silke der af alle silkekendere anerkendes som den bedste kvalitet der findes.

Silkeland.dk tilbyder fuld returret blot du returnerer varen indenfor 14 dage efter du har modtaget den.

Du vil herefter få returneret varens pris. Du er meget velkommen til at sende os en email på adressen info@silkeland.dk hvis du har nogle spørgsmål til et køb du har foretaget dig.

Læs mere om din returret på siden om handelsbetingelser.

Angiv din e-mail adresse samt spørgsmål nedenfor så vil vi besvare dit spørgsmål så godt vi kan.

En silkepude er en pude hvor det traditionelle indhold af dun er erstattet af silke. Våret eller hylsteret omkring silken kan være lavet bomuld eller silke.

Silken der benyttes i vores silkedyner samt silkepuder er udelukkende langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke kokoner der spindes af silkelarven Mombyx Mori. Der skal ca 5000 kokoner til at lave blot en enkelt af de dyner vi sælger.

En silkepude er god hvis du lider af allergi, fantastisk temperaturregulerende og giver en behagelig fornemmelse af luksus og velvære.

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke særlig svært at passe og rense silkepuder. Se mere om rensning af silkepuder på siden "Sådan plejer du silke produkter".

Silkelands silkesengetøj er syet udelukkende af Mulberry silke. Det er et unikt håndlavet produkt skabt af de dygtige producenter Silkeland har valgt at samarbejde med. Vores sengetøj er af en lækker fed kvalitet af en tykkelsen (19 momme) som gør den slidstærk og holdbar i mange år.

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke særlig svært at passe og rense sit silkesengetøj. Se mere om pleje af sengetøj på siden "Sådan plejer du silke produkter".

En silkerullemadras er en rullemadras hvor det traditionelle indhold af dun er erstattet af silke. Denne silke er syet ind i et lækkert bomuldsvår der sikrer dig en god komfort.

Silken der benyttes i vores rullemadrasserer udelukkende naturlig langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke kokoner der spindes af silkelarven Mombyx Mori. Der skal ca 5000 kokoner til at lave blot en enkelt af de dyner vi sælger.

En silkerullemadras er god hvis du lider af allergi, fantastisk temperaturregulerende og giver en behagelig fornemmelse af luksus og velvære. Er du een af dem som døjer meget med varme om natten, så kan det være ekstra interessant for dig med en rullemadras, da kroppen får mulighed for at "ånde" både fra oven og fra neden.

Mit bedste køb nogensinde

Jeg eeeelsker min nye silkedyne :-) Den er så dejlig blød og lækker at ligge i og aldrig for varm eller for kold.

Dynerne og sengebetrækket som jeg købte kom 2 dage efter bestilling. Lækkert pakket ind og lige til døren. Jeg fik god vejledning undervejs, så jeg kan varmt anbefale stedet.

Tina L

Trustpilot Anmelder