Kundeservice 43 58 44 94

Din indkøbskurv er tom.Hvorfor Silkeland

Silkelands produkter er produceret af den bedste langfibrede Mulberry silke. Derfor er vores produkter meget modstandsdygtige mod bakterier og det er derfor ikke nødvendig at vaske og rense dem så ofte som traditionelle dyner, puder og betræk.

Etisk forsvarligt

Vi bestræber os hele tiden på at kunne tilbyde etisk producerede dyner og puder som vi selv kan forsvare. Vi handler kun med producenter hvor vi ved at de lokale silke bønder bliver betalt en fair pris for deres silke.

Uovertruffen værdi

Vi har brugt lang tid på at udvælge vores leverandører med største omhu. Ved at handle direkte med troværdige leverandører, kan vi sikre os gode priser, uden at gå på kompromis med vores kvalitet.

Kundeservice

Vi svarer prompte på dine email og telefonopkald, og sender dine ordre når vi har lovet at vi sender. Vi værdsætter vores mange tilfredse kunder og arbejder hele tiden på at yde en service som vores kunder har fortjent og som vi kan være stolte af. Læs hvad andre kunder siger om vores produkter og service på trustpilot.

Luksus comfort

På grund af den langfibrede silkes naturlige egenskaber, følger dyne og linned din krops særlig former og kanter og giver en ganske speciel blød og behagelig fornemmelse. Silkens lethed og varme gør din soveoplevelse meget mere komfortabel. Når kroppen ikke skal bruge kræfter på at regulere kropsvarmen, er det muligt at få en mere dyb og rolig søvn.

Gratis levering direkte til døren

Vi leverer gratis til hele landet via Post Danmark. Alle ordrer får også en Track&Trace kode som kan bruges til at holde øje med leveringen på Post Danmarks hjemmeside www.postdanmark.dk.

Fuld returret i 14 dage

Du har som kunde hos Silkeland 14 dages returret på alle varekøb. Benytter du denne ret, tilbagebetales varens fulde pris. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

Vores udvalg

Du kan se vores silkedyner her. Du kan se vores silkepuder her. Du kan se vores silkesengetøj her.