Kundeservice 43 58 44 94

Din indkøbskurv er tom.

Silkesengetøj

  • Vores Silkesengetøj: er smukt forarbejdet og i en lækker fed silkekvalitet.
  • Alt vores sengetøj er af tykkelsen 19mm (momme), som er en lækker og slidstærk kvalitet.

loading

Silkesengetøj fra Silkeland

Er du på udkig efter nyt sengetøj? Hvis du vil sove som en adelig, giver silkesengetøj den absolutte følelse af velvære og luksus nat efter nat.

Hos Silkeland får du silkesengetøj i en lækker, fed kvalitet, vævet af 100 % økologisk Mulberry silke. Silkesengetøjets høje kvalitet og vævningens tykkelse (19 mm fremfor de mere almindelige 16 mm) sikrer et bedre og mere holdbart produkt. Fornem det gode håndværk og den eksklusive luksus, når du skifter fra sengetøj i bomuld til silke.

Silkesengetøjet kræver ingen vanskelig pleje – og du får et langt mere allergivenligt sovemiljø fra første nattesøvn.

Mangler du den helt rigtige silkedyne til silkesengetøjet så kig her. Se også vores udvalg af silkepuder her. Sørg for at silken bevarer farverne, fortsat skinner og er blød og smidig efter vask med vores plejemiddel.

Det siger kunderne

I den 7. himmel

Helt fantastisk oplevelse. Føler mig i den 7. himmel. Har lige købt dyne, puder, rullemadras og sengetøj, alt i ren silke.

Har tænkt på at købe det i lang tid, havde prøvet at sove med en silkedyne en gang for længe siden, og det var dejligt. Er bare så lykkelig for at jeg gjorde det. Det bedste jeg har gjort for mig selv i rigtig lang tid.

Det er en helt vidunderlig oplevelse. Føler mig som en dronning, og den vidunderlige fornemmelse at krybe ind under den kølige silke, som så hurtigt også giver en en skøn fantastisk varme og med den lethed.... kan altså ikke beskrives, skal opleves.

Maibrit A., Ebeltoft

Se flere anmeldelser →