Min kurv
tilbud
SILKEDYNER

Sommersilkedyne med bomuldsvår

Fra 799 kr Normalpris 999 kr

Håndsyet sommersilkedyne med blødt bomuldsvår

Hvis du vil have en let sommerdyne med alle silkedynens gode egenskaber, så er dette dynen til dig.

Til dem som døjer meget med varmen giver denne sommerdyne optimal komfort om sommeren enten hjemme, i sommerhuset, campingvognen eller i båden. Dynen er fyldt med 580 g naturlig langfibret Mulberry silke. Mulberry silke anses som den fineste silketype der findes.

Varen er på lager. Levering 1-2 dage
Hurtig levering

Hurtig og gratis levering

Vi leverer gratis til hele landet.

Chat

Kundeservice, hver dag 9-16

Kontakt os på mail eller telefon, vi er klar.

Fuld

Fuld returret på alle varer

Vi tilbyder gratis retur på varer.

 

Vedligeholdelse

Normalt anbefaler vi at man hænger dynen ud på tørresnoren et par gange om året, dog ikke i direkte solskin. Hvis uheldet er ude kan du også vaske dynen på 30° skåneprogram og efterfølgende lade den hænge til tørre.

Egenskaber ved silkedyner

Silkedyner er meget temperaturregulerende og føles derfor svale om sommeren og varme om vinteren. Du vil aldrig mere opleve at skulle varme dynen op en kold efterårsdag – en silkedyne føles varm fra starten. På grund af silkens lethed vil du opleve at en silkedyne smyger sig om kroppen og giver dig en utrolig velvære og følelse af luksus.

Dit sovemiljø vil også ændre sig da husstøvsmider lever meget dårligt i silketekstiler. Derfor vil allergikere ofte vælge silkedyner frem for traditionelle dundyner.

Sammenligning med andre silkedyner

Silkeland har valgt udelukkende at forhandle silkedyner med 100 % naturlig langfibret Mulberry silke. Vi har i vores dyner valgt at have 370 g silke per m2 og vores producent er Øko-Tex certificeret hvilket sikrer at du som forbruger får et produkt der er produceret på en forsvarlig og anstændig måde. Så når du sammenligner priser på silkedyner fra andre forhandlere skal du huske at tage dette med i betragtning. Kvaliteten kan svinge og ansvarligheden variere!

Produktegenskaber

- Sommersilkedyne med bomuldsvår
 • Vægt
 • 190 g silke per m2
 • Vask
 • Tåler skånevask
 • Package
 • Single duvet
 • Størrelse
 • Enkeltdyne
 • Materiale
 • Bomuldsvår
 • Tog
 • Tog 4

En silkedyne er en dyne hvor det traditionelle indhold af dun er erstattet af silke. Våret eller hylsteret omkring silken kan være lavet bomuld eller silke.

Silken der benyttes i vores silkedyner samt silkepuder er udelukkende naturlig langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke kokoner der spindes af silkelarven Mombyx Mori. Der skal ca 5000 kokoner til at lave blot en enkelt af de dyner vi sælger.

En silkedyne er god hvis du lider af allergi, fantastisk temperaturregulerende og giver en behagelig fornemmelse af luksus og velvære.

Da silkedyner har en utrolig temperaturregulerende evne, anbefaler vi langt de fleste at vælge vores dyner som indeholder 370 gr. silke per kvadratmeter, hvilket svarer totalt til 1036-1140 gr.
silkefyld i dynen afhængig om længde er 200 cm. eller 220 cm.
Denne dyne vil holde dig varm og behagelig hele efteråret og gennem vinteren, og med mindre at du er meget varm, vil den også være fin til sommerbrug.

Vores sommerdyner er velegnet til dem som døjer meget med varmen og giver optimal komfort i de varme sommernætter.
Sommerdynen er let nok til at modvirke ophedning, men samtidig tyk nok til at sikre at du ikke småfryser på en køligere sommernat.
Dynen indeholder 190 gr. silke per kvadratmeter, hvilket svarer til knap 600 gr. silkefyld

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke særlig svært at passe og rense silkedyner. Se mere om rensning af silkedyner på siden "Sådan plejer du silke produkter".

Silkelinned består typisk af 16mm eller 19mm - mm står for momme og angiver hvor mange tråde der benyttes i vævningen. De lagner og linned du finder her i butikken er syet af 19mm silke da dette giver dig et bedre og mere holdbart produkt der vil holde mange år frem. Ud over dette er selve silkens kvalitet naturligvis også meget afgørende. Vi benytter udelukkende langfibret Mulberry silke der af alle silkekendere anerkendes som den bedste kvalitet der findes.

Silkeland.dk tilbyder fuld returret blot du returnerer varen indenfor 14 dage efter du har modtaget den.

Du vil herefter få returneret varens pris. Du er meget velkommen til at sende os en email på adressen info@silkeland.dk hvis du har nogle spørgsmål til et køb du har foretaget dig.

Læs mere om din returret på siden om handelsbetingelser.

Angiv din e-mail adresse samt spørgsmål nedenfor så vil vi besvare dit spørgsmål så godt vi kan.

En silkepude er en pude hvor det traditionelle indhold af dun er erstattet af silke. Våret eller hylsteret omkring silken kan være lavet bomuld eller silke.

Silken der benyttes i vores silkedyner samt silkepuder er udelukkende langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke kokoner der spindes af silkelarven Mombyx Mori. Der skal ca 5000 kokoner til at lave blot en enkelt af de dyner vi sælger.

En silkepude er god hvis du lider af allergi, fantastisk temperaturregulerende og giver en behagelig fornemmelse af luksus og velvære.

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke særlig svært at passe og rense silkepuder. Se mere om rensning af silkepuder på siden "Sådan plejer du silke produkter".

Silkelands silkesengetøj er syet udelukkende af Mulberry silke. Det er et unikt håndlavet produkt skabt af de dygtige producenter Silkeland har valgt at samarbejde med. Vores sengetøj er af en lækker fed kvalitet af en tykkelsen (19 momme) som gør den slidstærk og holdbar i mange år.

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke særlig svært at passe og rense sit silkesengetøj. Se mere om pleje af sengetøj på siden "Sådan plejer du silke produkter".

En silkerullemadras er en rullemadras hvor det traditionelle indhold af dun er erstattet af silke. Denne silke er syet ind i et lækkert bomuldsvår der sikrer dig en god komfort.

Silken der benyttes i vores rullemadrasserer udelukkende naturlig langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke kokoner der spindes af silkelarven Mombyx Mori. Der skal ca 5000 kokoner til at lave blot en enkelt af de dyner vi sælger.

En silkerullemadras er god hvis du lider af allergi, fantastisk temperaturregulerende og giver en behagelig fornemmelse af luksus og velvære. Er du een af dem som døjer meget med varme om natten, så kan det være ekstra interessant for dig med en rullemadras, da kroppen får mulighed for at "ånde" både fra oven og fra neden.

Oversteg vores forventninger - god oplevelse

Vi købte to af Silkelands silkedyner, og ventede spændt på at prøve dem. Og vi må sige, at de fuldt ud levede op til vore forventninger - ja så godt, at vi efterfølgende købte to lette sommersilkedyner.

Det er en fornøjelse at sove med disse produkter.

Lene K., Århus

Trustpilot Anmelder

"